Uputili ste se na dugo željeni i iščekivani odmor u krilu stiskajući „Sa engleskim u svet” sa odveć dobro poznatim osećajem nelagodnosti: „Šta ako ne budem razumeo/la?”; „Šta ako ne uspem da objasnim?”; „Šta ako...”. Po ko zna koji put prepravljate CV uporno se pitajući koji nivo znanja da navedem, šta ako intervju bude na engleskom, šta ako vide da nemam pojma. Prijatelji prijatelja po prvi put u Srbiji - uzbuđeno se spremate za izlazak goreći od želje da ostavite dobar utisak, potajno se nadajući da ćete ipak izbeći da progovorite, da će širok osmeh i široko srce biti dovoljni da pokažete našu čuvenu gostoprimljivost. Master studije u Evropi - „Vau.”; „Sva nastava se održava na engleskom.” - „Uf, gde me nađe...”

Zvuči poznato? Oslobodite se strahova, zakoračite u svet gde ćete barem dva puta nedeljno po sat i po misliti i govoriti isključivo na engleskom. Izbegnite mahanje ruku i galamu aerodromskih službenika - progovorite na jeziku na kojem će Vas svi razumeti. Preskočite čudan ukus jela koje ni u snu ne biste probali - pročitajte meni i naručite ono što zaista želite. Nemojte stati na kraj prvog kilometarskog reda evropskog grada na koji naiđete - objasnite šta Vam treba i uputiće Vas na pravo mesto. Učite jezik glumeći realne životne situacije, pevušeći stihove omiljenih pesama čije značenje napokon razumete, gledajući video klipove i filmove, čitajući novine i časopise, diskutujući o raznoraznim životnim temama, rešavajući ukrštene reči ili igrajući niz raznoraznih društvenih igara.

Učite na zabavan način po najnovijem CAMBRIDGE programu sa domaće i međunarodno sertifikovanim profesorima jezika, u malim grupama od 2 do 5 polaznika, tempom od dva do pet puta nedeljno, radnim danima i subotom u periodu od 9 do 22h. Po uspešno završenom nivou svaki polaznik dobija sertifikat usklađen sa Zajedničkim evropskim jezičkim okvirom (Common European Frame).

Opšti naziv kursa Evropski standard CEF nivoi Trajanje kursa Cambridge ispiti
PRIPREMNI Starter  Ea  4 meseca (32 x 90 minuta)  
POČETNI b Elementary  A1b  4 meseca (32 x 90 minuta)  
POČETNI a Elementary  A1a  4 meseca (32 x 90 minuta)  
SREDNJI 1b Pre-intermediate  A2b  4 meseca (32 x 90 minuta)  
SREDNJI 1a Pre-intermediate  A2a  4 meseca (32 x 90 minuta)  KET
SREDNJI 2b Intermediate  B1b  4 meseca (32 x 90 minuta)  
SREDNJI 2a Intermediate  B1a  4 meseca (32 x 90 minuta)  PET/BEC1
VIŠI 1b Upper Intermediate  B2b  4 meseca (32 x 90 minuta)  
VIŠI 1a Upper Intermediate  B2a  4 meseca (32 x 90 minuta)  FCE/BEC2
VIŠI 2b Advanced C1b 4 meseca (32 x 90 minuta)  
VIŠI 2a Advanced C1a 4 meseca (32 x 90 minuta) CAE/BEC3
PROFICIENCY b C2b 4 meseca (32 x 90 minuta)  
PROFICIENCY a C2a 4 meseca (32 x 90 minuta) CPE

 

Prijavite se za kurs!

Array
(
    [format] => html
    [Itemid] => 58
    [option] => com_content
    [view] => article
    [id] => 76
)
Array
(
)
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Nastava

Učite po najnovijem CAMBRIDGE programu gde je na svakom nivou znanja konverzacija na 1. mestu.

Bilo da ste tinejdžer ili odrasla osoba, pridružite se malim grupama od 2 do 5 polaznika gde je nastava prilagođena potrebama svakog polaznika. Spremite se za studiranje ili rad u inostranstvu i položite neki od međunarodnih ispita: TOEFL, SAT, IELTS, FCE, CAE, CPE, BEC, ILEC, ICFE, KET, PET... usavršite Vaš poslovni ili specijalizovani engleski ...

Upis i popusti

about us

UPIS traje tokom cele godine, pa smo tu za Vas kad god odlučite da nam se pridružite! Prvi probni čas je besplatan, a ako u bilo kojem trenutku povedete i Vama dragu osobu dobijate i pravo na popuste:

Povedi 1 » 10% popusta

Povedi 2 » 20% popusta

Povedi 3 » 30% popusta...

Nudimo i posebne popuste za individualnu nastavu.

Gde se nalazimo?

Nalazimo se na Zvezdari kod Gradske bolnice...

Adresa: Preševska 60, Beograd

 

 Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Telefon:  011/38-22-916

 

Mobilni:  064/26-45-715

Kontakt

parking   

   Adresa

    Preševska 60, Beograd

laundry

   Telefon

    011/38-22-916

medical

   E-mail

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. EnglishLanguageHouse.co.rs, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu