Iskoristite svoje vreme na najbolji mogući način. Učite engleski u online učionici bez potrebe da napuštate svoj dom postižući podjednako uspešan efekat kao i kod nastave u okviru školskih prostorija. Vežbajte konverzaciju i sve ostale aspekte jezika koristeći audio i video komunikaciju sa profesorima uživajući u svim prednostima modernog načina učenja. Knjige renomiranih izdavača, zatim materijal koji smo u zavisnosti od interesovanja i razlika u stručnim oblastima sami izradili za Vas, audio i video zapise, kao i beleške sa časa sve dobijate u elektronskoj formi.

Postoji mogućnost individualne online nastave, zatim poluindividulanih online časova i online časova sa tri polaznika, kao i rada u okviru male grupe – od dva do maksimalno pet polaznika.

Bez obzira na sam nivo znanja konverzacija u okviru online časova je uvek na prvom mestu. Online nastava je u potpunosti prilagođena Vama i Vašim potrebama. Zavisi od Vaših interesovanja, studija ili posla kojim se bavite, kao i grešaka koje pravite i koje uz što više priče najlakše ispravljamo. Vežbamo jezik iz svakodnevnih životnih situaciji koji će Vam pomoći da se snađete u različitim okolnostima; spremamo se za testove i ispite sa fakulteta; specijalizovane testove; putovanja; razgovore za posao, kao i samo snalaženje na poslu.

Za online časove potrebni su računar, laptop ili mobilni telefon, kao i stabilna internet veza. Online nastava se u zavisnosti od Vašeg izbora održava preko aplikacije Zoom, Google meet, Jitsi, Viber, Whatsapp i/ili Skype.

Online nastava održava se svakim radnim danom od 9 sati ujutru do 10 sati uveče i subotom od 8.30 ujutru do 8.30 uveče. Trajanje svakog časa je 90 minuta.

Prvi probni čas je besplatan.

Prijavite se za kurs!

Array
(
    [format] => html
    [Itemid] => 155
    [option] => com_content
    [view] => article
    [id] => 92
)
Array
(
)
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Nastava

Učite po najnovijem CAMBRIDGE programu gde je na svakom nivou znanja konverzacija na 1. mestu.

Bilo da ste tinejdžer ili odrasla osoba, pridružite se malim grupama od 2 do 5 polaznika gde je nastava prilagođena potrebama svakog polaznika. Spremite se za studiranje ili rad u inostranstvu i položite neki od međunarodnih ispita: TOEFL, SAT, IELTS, FCE, CAE, CPE, BEC, ILEC, ICFE, KET, PET... usavršite Vaš poslovni ili specijalizovani engleski ...

Upis i popusti

about us

UPIS traje tokom cele godine, pa smo tu za Vas kad god odlučite da nam se pridružite! Prvi probni čas je besplatan, a ako u bilo kojem trenutku povedete i Vama dragu osobu dobijate i pravo na popuste:

Povedi 1 » 10% popusta

Povedi 2 » 20% popusta

Povedi 3 » 30% popusta...

Nudimo i posebne popuste za individualnu nastavu.

Gde se nalazimo?

Nalazimo se na Zvezdari kod Gradske bolnice...

Adresa: Preševska 60, Beograd

 

 Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Telefon:  011/38-22-916

 

Mobilni:  064/26-45-715

Kontakt

parking   

   Adresa

    Preševska 60, Beograd

laundry

   Telefon

    011/38-22-916

medical

   E-mail

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. EnglishLanguageHouse.co.rs, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu