Iskoristite svoje vreme na najbolji mogući način. Učite engleski u online učionici bez potrebe da napuštate svoj dom postižući podjednako uspešan efekat kao i kod nastave u okviru školskih prostorija. Vežbajte konverzaciju i sve ostale aspekte jezika koristeći audio i video komunikaciju sa profesorima uživajući u svim prednostima modernog načina učenja. Knjige renomiranih izdavača, zatim materijal koji smo u zavisnosti od interesovanja i razlika u stručnim oblastima sami izradili za Vas, audio i video zapise, kao i beleške sa časa sve dobijate u elektronskoj formi.

Postoji mogućnost individualne online nastave, zatim poluindividulanih online časova i online časova sa tri polaznika, kao i rada u okviru male grupe – od dva do maksimalno pet polaznika.

Bez obzira na sam nivo znanja konverzacija u okviru online časova je uvek na prvom mestu. Online nastava je u potpunosti prilagođena Vama i Vašim potrebama. Zavisi od Vaših interesovanja, studija ili posla kojim se bavite, kao i grešaka koje pravite i koje uz što više priče najlakše ispravljamo. Vežbamo jezik iz svakodnevnih životnih situaciji koji će Vam pomoći da se snađete u različitim okolnostima; spremamo se za testove i ispite sa fakulteta; specijalizovane testove; putovanja; razgovore za posao, kao i samo snalaženje na poslu.

Za online časove potrebni su računar, laptop ili mobilni telefon, kao i stabilna internet veza. Online nastava se u zavisnosti od Vašeg izbora održava preko aplikacije Zoom, Google meet, Jitsi, Viber, Whatsapp i/ili Skype.

Online nastava održava se svakim radnim danom od 9 sati ujutru do 10 sati uveče i subotom od 8.30 ujutru do 8.30 uveče. Trajanje svakog časa je 90 minuta.

Prvi probni čas je besplatan.

Nastava

Učite po najnovijem CAMBRIDGE programu gde je na svakom nivou znanja konverzacija na 1. mestu.

Bilo da ste tinejdžer ili odrasla osoba, pridružite se malim grupama od 2 do 5 polaznika gde je nastava prilagođena potrebama svakog polaznika. Spremite se za studiranje ili rad u inostranstvu i položite neki od međunarodnih ispita: TOEFL, SAT, IELTS, FCE, CAE, CPE, BEC, ILEC, ICFE, KET, PET... usavršite Vaš poslovni ili specijalizovani engleski ...

Upis i popusti

about us

UPIS traje tokom cele godine, pa smo tu za Vas kad god odlučite da nam se pridružite! Prvi probni čas je besplatan, a ako u bilo kojem trenutku povedete i Vama dragu osobu dobijate i pravo na popuste:

Povedi 1 » 10% popusta

Povedi 2 » 20% popusta

Povedi 3 » 30% popusta...

Nudimo i posebne popuste za individualnu nastavu.

Gde se nalazimo?

Nalazimo se na Zvezdari kod Gradske bolnice...

Adresa: Preševska 60, Beograd

 

 Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Telefon:  011/38-22-916

 

Mobilni:  064/26-45-715

Kontakt

parking   

   Adresa

    Preševska 60, Beograd

laundry

   Telefon

    011/38-22-916

medical

   E-mail

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. EnglishLanguageHouse.co.rs, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu