Učite engleski po najnovijoj CAMBRIDGE metodi uz komunikacijski pristup jeziku gde je na svakom nivou znanja konverzacija na 1. mestu.

Unapredite Vaše znanje na savremen i zabavan način glumeći raznorazne životne situacije; kroz muziku, filmove, video klipove, novinske i književne tekstove, diskusije, istorijske i kulturne zanimljivosti, ukrštene reči, kao i niz raznoraznih igara.

Izuzetnu prednost u usvajanju jezika pruža mogućnost rada sa profesorima čiji je maternji jezik engleski. Iskoristite tu mogućnost na časovima na kojima redovno gostuju profesori iz Engleske i na taj način dodatno unapredite Vaše jezičke sposobnosti i bolje se upoznajte sa kulturom i običajima.

Bilo da ste tinejdžer ili odrasla osoba, pridružite se malim grupama gde je nastava prilagođena potrebama svakog polaznika, a za sve one koji više vole samostalan rad organizujemo i individualne časove koji su u potpunosti u skladu sa potrebama pojedinca.

UPIS traje tokom cele godine, pa smo tu za Vas kad god odlučite da nam se pridružite! Prvi probni čas je besplatan, a ako u bilo kojem trenutku pohađanja kursa povedete i Vama dragu osobu dobijate i pravo na popuste. Nudimo i  posebne popuste na individualnu nastavu.

  • Povedi 1 » 10% popusta
  • Povedi 2 » 20% popusta
  • Povedi 3 » 30% popusta...

 

Nastava

Učite po najnovijem CAMBRIDGE programu gde je na svakom nivou znanja konverzacija na 1. mestu.

Bilo da ste tinejdžer ili odrasla osoba, pridružite se malim grupama od 2 do 5 polaznika gde je nastava prilagođena potrebama svakog polaznika. Spremite se za studiranje ili rad u inostranstvu i položite neki od međunarodnih ispita: TOEFL, SAT, IELTS, FCE, CAE, CPE, BEC, ILEC, ICFE, KET, PET... usavršite Vaš poslovni ili specijalizovani engleski ...

Upis i popusti

about us

UPIS traje tokom cele godine, pa smo tu za Vas kad god odlučite da nam se pridružite! Prvi probni čas je besplatan, a ako u bilo kojem trenutku povedete i Vama dragu osobu dobijate i pravo na popuste:

Povedi 1 » 10% popusta

Povedi 2 » 20% popusta

Povedi 3 » 30% popusta...

Nudimo i posebne popuste za individualnu nastavu.

Gde se nalazimo?

Nalazimo se na Zvezdari kod Gradske bolnice...

Adresa: Preševska 60, Beograd

 

 Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Telefon:  011/38-22-916

 

Mobilni:  064/26-45-715

Kontakt

parking   

   Adresa

    Preševska 60, Beograd

laundry

   Telefon

    011/38-22-916

medical

   E-mail

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. EnglishLanguageHouse.co.rs, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu