Spremite se za studiranje ili rad u inostranstvu i položite neki od međunarodnih ispita: KET, PET, FCE, CAE, CPE, BEC, ILEC, ICFE, IELTS, TOEFL ili SAT. Pripremite se za test Vaših govornih mogućnosti, pisanja, slušanja i čitanja. Pridružite se nastavi u malim grupama od 2 do 5 polaznika, ili individualno, tempom od dva do pet puta nedeljno, radnim danima i subotom u periodu od 9 do 22h. 

 

 Privremeni ili stalni odlazak u inostranstvo

Većina onih koji žele da studiraju, rade ili žive u inostranstvu polažu međunarodne ispite IELTS (International English Language Testing System) ili TOEFL (Test of English as a Foreign Language). IELTS prepoznaje većina akademskih institucija u Australiji, Britaniji, Kanadi, Irskoj, Novom Zelandu i Južnoafričkoj Republici, kao i preko 3.000 akademskih institucija u Sjedinjenim Američkim Državama, zajedno sa mnogim profesionalnim institucijama širom sveta. Ovaj test je i preduslov emigriranja u Australiju i na Novi Zeland. Za strane studente TOEFL je preduslov upisa na većinu američkih koledža, a prepoznaju ga i mnoge druge akademske i profesionalne institucije širom sveta. Univerziteti i poslodavci raznih zemalja sveta opredeljuju se za jedan od datih ispita, a neretko prihvataju i oba. U zavisnosti od nivoa znanja koji se od Vas očekuje IELTS test ima dva modula - General i Academic, pri čemu oba testiraju Vaše govorne mogućnosti, pisanje, slušanje i čitanje, isto što važi i za TOEFL. Od budućih akademskih građana, bilo da su oni Amerikanci ili strani studenati, kao preduslov upisa većina američkih univerziteta traži položen SAT test (Scholastic Assessment Test). On proverava Vašu sposobnost kritičke analize teksta, pisanje sastava, kao i Vaše matematičke sposobnosti, a broj neophodnih poena zavisi od samog fakulteta.

 

 

 

 

 

Ostali međunarodni ispiti

U odveć prezahtevnom poslovnom svetu uradite pravu stvara za sebe i na značajan način unapredite Vaš CV - položite neki od međunarodno priznatih Cambridge ispita.

KET test (Key English Test) namenjen je onima koji imaju A2 nivo jezika - srednji 1 (Pre-intermediate) i testira Vaše čitanje, pisanje, engleski u praksi, slušanje, kao i Vaše govorne mogućnosti. Položen ispit je dokaz Vašeg osnovnog poznavanja jezika.

PET test (Preliminary English Test) namenjen je onima koji imaju B1 nivo jezika - srednji 2 (Intermediate) i testira Vaše čitanje, pisanje, engleski u praksi, slušanje, kao i Vaše govorne mogućnosti. Položen ispit je dokaz Vaše sposobnosti da se na srednjem nivou jezika snađete u svakodnevnim životnim situacijama.

FCE test (First Certificate in English) namenjen je onima koji imaju B2 nivo jezika - viši 1 (Upper intermediate) i testira Vaše čitanje, pisanje, engleski u praksi, slušanje, kao i Vaše govorne mogućnosti. Položen ispit je dokaz Vaše sposobnosti da se kao turista bez problema snalazite u zemljama engleskog govornog područja, da obavljate razne kancelarijske, administrativne, sekretarske, menadžerske i mnoge druge poslove, a dovoljan je preduslov i za neke studije širom sveta.

CAE test (Certificate in Advanced English) namenjen je onima koji imaju C1 nivo jezika - viši 2 (Advanced) i testira Vaše čitanje, pisanje, engleski u praksi, slušanje, kao i Vaše govorne mogućnosti. Položen ispit je dokaz Vaše sposobnosti da se samouvereno snalazite u većini situacija u društvu, na poslu, kao i na studijama visokog obrazovanja u zemljama engleskog govornog područja. Ovaj test prepoznaje većina univerziteta i poslodavaca širom sveta, i preduslov je za mnoge postdiplomske studije u inostranstvu.

CPE test (Proficiency in English) namenjen je onima koji imaju C2 nivo, tj. akademski nivo engleskog jezika i testira Vaše čitanje, pisanje, engleski u praksi, slušanje, kao i Vaše govorne mogućnosti. Položen ispit je dokaz Vaših jezičkih sposobnosti koje su blizu jezičkim sposobnostima obrazovanog pojedinaca čiji je maternji jezik engleski. Priznaje ga većina obrazovnih institucija i poslodavaca širom sveta, i preduslov je za mnoge postdiplomske studije u inostranstvu.

BEC testovi (Business English Certificates):

1. BEC Preliminary namenjen je onima koji imaju B1 nivo jezika - srednji 2 (Intermediate);

2. BEC Vantage namenjen je onima koji imaju B2 nivo jezika - viši 1 (Upper intermediate);

3. BEC Higher namenjen je onima koji imaju C1 nivo jezika - viši 2 (Advanced) proveravaju Vaše čitanje, pisanje, slušanje, kao i Vaše govorne mogućnosti, a položeni ispit dokaz je Vaših sposobnosti snalaženja u poslovnom svetu. BEC sertifikate priznaju poslovne i obrazovne institucije širom sveta.

ILEC test (International Legal English Certificate) namenjen je pravnicima, advokatima i ostalim profesionalcima u pravnoj struci čiji je nivo znanja B2 - viši 1 (Upper intermediate) i C1 - viši 2 (Advanced), kao i studentima prava koji su zainteresovani za seminare i postdiplomske studije u inostranstvu.

ICFE test (International Certificate in Financial English) namenjen je stručnjacima i studentima iz oblasti finansija i računovodstva, kao i svim pojedinaca iz te oblasti, a testira Vaše čitanje, pisanje, slušanje, kao i Vaše govorne mogućnosti.

Prijavite se za kurs!

Array
(
    [format] => html
    [Itemid] => 61
    [option] => com_content
    [view] => article
    [id] => 77
)
Array
(
)
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Nastava

Učite po najnovijem CAMBRIDGE programu gde je na svakom nivou znanja konverzacija na 1. mestu.

Bilo da ste tinejdžer ili odrasla osoba, pridružite se malim grupama od 2 do 5 polaznika gde je nastava prilagođena potrebama svakog polaznika. Spremite se za studiranje ili rad u inostranstvu i položite neki od međunarodnih ispita: TOEFL, SAT, IELTS, FCE, CAE, CPE, BEC, ILEC, ICFE, KET, PET... usavršite Vaš poslovni ili specijalizovani engleski ...

Upis i popusti

about us

UPIS traje tokom cele godine, pa smo tu za Vas kad god odlučite da nam se pridružite! Prvi probni čas je besplatan, a ako u bilo kojem trenutku povedete i Vama dragu osobu dobijate i pravo na popuste:

Povedi 1 » 10% popusta

Povedi 2 » 20% popusta

Povedi 3 » 30% popusta...

Nudimo i posebne popuste za individualnu nastavu.

Gde se nalazimo?

Nalazimo se na Zvezdari kod Gradske bolnice...

Adresa: Preševska 60, Beograd

 

 Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Telefon:  011/38-22-916

 

Mobilni:  064/26-45-715

Kontakt

parking   

   Adresa

    Preševska 60, Beograd

laundry

   Telefon

    011/38-22-916

medical

   E-mail

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. EnglishLanguageHouse.co.rs, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu